bierkratsticker

Tacklite producten

Beschrijving:

Tacklite Stick & Go 4.0 is een uniek medium voor het afdrukken van foto’s, dat even geschikt is voor de professionele gebruiker als voor amateurfotografen.

Tacklite 4.0 Stick & Go met zijn semi-glanzende oppervlak, bestaande uit een zeer hoogwaardige microporeuze kleurstofontvangende laag, zorgt voor een optimale beeldreproductie van foto’s, met een absoluut authentiek en natuurlijk uiterlijk.

Het drukmedium is gemaakt met milieuvriendelijke grondstoffen op basis van papier (voering) en polypropyleenfilm (druklaag). De omkeerbare lijm van een speciale synthetische rubbersamenstelling is ook geschikt voor contact met levensmiddelen en is daarom volledig onschadelijk voor kinderen.

De kleurontvangende laag is wit, maar zonder toevoeging van optische witmakers om een optimale en natuurlijke kleurreproductie te verkrijgen.

Compatibiliteit:
Tacklite S & G 4.0 is compatibel met kleurstof- en pigmentinkten.

Consumentenprinters zoals HP, Canon, Epson of Lexmark compatibel, mits een mediagewicht van 250 gram kan worden verwerkt.

100% compatibel voor Bubblejet- en Piezo-printkoppen.

TACKLITE PHOTO STICK & GO 4.0

Onze nieuwste ontwikkeling is de Tacklite Photo Stick & Go 4.0 Dit product is ideaal voor gebruik als fotoprintmedium dat hecht op alle gladde oppervlakken, zonder de gebruikelijke lijm. De lijm is een coating op rubberbasis waarmee Tacklite Photo Stick & Go 4.0 zonder resten kan worden verwijderd. Het kan op de koelkast, kasten, ramen, tegels en meer worden gelijmd.

Of het nu voor thuisgebruikers of professionele fotografen is  de Tacklite is geschikt voor iedereen! Makkelijk te gebruiken in alle inkjetprinters. Beschikbaar in A4, A3 en A3 + formaat of 4 x 6 inch (ongeveer 10 x 15 cm). De kleurstof-ontvangende laag is waterbestendig en UV-stabiel.

Toepassingen:
Digitaal drukwerk Toepassingen (klein en groot formaat)
kunst en foto reproductie
Fotorestauratie
Wenskaarten en ansichtkaarten
Posters
presentatie medium voor kunsttentoonstellingen
Reclame technologie

Datablad in pdf

Tacklite Stick & Go-label

Niet-permanente / residuvrije aftrek Tacklite Stick & Go Label 4.1 & 4.4 is een milieuvriendelijk polypropyleen medium dat hecht op gladde oppervlakken op korte tot middellange termijn. De zelfklevende achterkant is zilvergrijs voor een goede dekking. Ideaal voor gebruik op bierkratten, waar de film zonder resten kan worden verwijderd of in de machine kan worden gewassen.

Beschrijving:
TACKLITE © S & G 4.1 & 4.4 LABEL is een witte en transparante kleeffilm, die met een speciale kleefstof stevig op alle gladde oppervlakken hecht en zonder veel moeite zonder resten kan worden verwijderd. Het is een nieuwe ontwikkeling gemaakt van een combinatie van milieuvriendelijke componenten. De zelfklevende film bestaat uit een meerlagige BOPP-film met synthetisch rubber aan de achterkant (EVA) en een PET-verwijderbare voering. De achterkant van TACKLITE © S & G 4.1 LABEL is zilvergrijs geverfd om de dekking en perfecte kleurreproductie te vergroten. Versie 4.4 is transparant. TACKLITE © S & G 4.1 & 4.4 LABEL kan worden bedrukt met alle standaard rotatiedrukprocessen. Hoeveelheden en formaten op aanvraag.

Toepassingen:
TACKLITE © S & G 4.1 & 4.4 LABEL is bij uitstek geschikt met een speciaal ontwikkelde kleeflaag voor toepassingen op korte en middellange termijn op alle gladde oppervlakken. Als een venster sticker voor de etikettering van voertuigen en metalen gevels, alsmede voor de etikettering van frisdrank kratten. bierkratten, bierflesjes.

Veiligheidsinstructies:
TACKLITE © S & G 4.1 & 4.4 LABEL mag niet op zacht PVC worden gelijmd, omdat het medium in dit verband permanent blijft kleven. Op koperen of glanzende aluminium oppervlakken adviseren wij de daaropvolgende reiniging met aceton. We geven u graag voorbeelden voor het testen met uw systemen.

De achterkant is bedrukt in zilvergrijs om de dekking te vergroten en tot een uitstekend kleurengamma!
TACKLITE © S & G 4.1 & 4.4 LABEL kan in de standaardversie worden gebruikt voor HD-flexografische en diepdrukprocessen. Bovendien is het beschikbaar voor de gebieden van thermische overdrachtsprocessen en verschillende release-liners. Met de juiste oppervlaktecoating is het substraat geschikt voor indigo-printers, Xeikon- en laserprintsystemen.

Speciale coatings op aanvraag!

Datablad 4.1 wit pdf   |  Datablad 4.4 transparant pdf

Permanent

Strong Tack Permanent Label 4.5 is een milieuvriendelijk medium van polyethyleen / polypropyleen dat permanent aan oppervlakken hecht. De zelfklevende onderkant van deze film is zwart van kleur en ondoorzichtig. Strong Tack Permanent Label is ideaal voor het plakken van oude etiketten of zeefdrukoppervlakken, bijvoorbeeld op bierkratten.

Beschrijving:
STRONG-TACK P 4.5 LABEL is een witte zelfklevende film die stevig hecht op alle gladde oppervlakken met een permanente lijm en kan alleen met grote inspanning en niet-destructief worden verwijderd. Het is een nieuwe ontwikkeling gemaakt van een combinatie van milieuvriendelijke componenten. De zelfklevende film bestaat uit een meerlagige BOPP-film met een permanent gecoate lijm op de rug en een PET-loslaat. De achterkant van STRONG-TACK © P 4.5 LABEL is zwart gekleurd om de opaciteit te vergroten en bedekt zo de grond ondoorzichtig. STRONG-TACK P 4.5 LABEL kan worden bedrukt met alle gangbare rotatiedrukprocessen. Hoeveelheden en formaten op aanvraag.

Toepassingen:
STRONG-TACK P 4.5 LABEL is uitstekend geschikt met een speciaal ontwikkelde kleeflaag voor langdurige toepassingen voor permanente hechting op alle gladde oppervlakken, maar vooral voor het permanent labelen van bierkratten, frisdrankkratten.

Datablad

Veiligheid opmerking:
STRONG-TACK P 4.5 LABEL is alleen geschikt voor permanente hechting.Het substraat kan niet worden verwijderd zonder resten van de oppervlakken.

Neem contact met ons op voor volledige verwijdering van lijmresten met onjuist aangebrachte labels.

Achterkant in zwart opaak om de dekking en optimale kleurreproductie te vergroten!
STRONG-TACK P 4.5 LABEL kan in de standaardversie worden gebruikt voor HD flexografische en diepdrukprocessen. Voor de gebieden van thermische overdracht en andere drukprocessen kan de filmcomposiet worden uitgerust met verschillende lossingsvoeringen. Bovendien is het product met de juiste oppervlaktecoating ook geschikt voor Indigo-printers, Xeikon en op toner gebaseerde systemen.

Speciale coatings op aanvraag!
STRONG-TACK P 4.5 LABEL is een ontwikkeling van NOPAR International GmbH, Bremen

Tacklite Stick & Go – Offset media

TACKLITE Stick & Go 4.2 & 4.3 OFFSET-MEDIA is een witte en transparante zelfklevende film, die dankzij een speciale lijm stevig op alle gladde oppervlakken hecht en zonder veel moeite zonder resten kan worden verwijderd. Het is een nieuwe ontwikkeling gemaakt van een combinatie van milieuvriendelijke componenten. De zelfklevende film bestaat uit een meerlagige BOPP-film met synthetisch rubber aan de achterkant en een voering van papier. Plaatformaat 70x100cm. TACKLITE Stick & Go 4.2 & 4.3 OFFSET-MEDIA kan worden gebruikt met alle standaard offset-printers.

Toepassingen:
TACKLITE Stick & Go 4.2 & 4.3 OFFSET-MEDIA is bij uitstek geschikt met een speciaal ontwikkelde kleeflaag voor toepassingen op korte en middellange termijn op alle gladde oppervlakken. Als een raamsticker voor de etikettering van voertuigen en metalen gevels, alsmede voor de etikettering van drank kratten.

Veiligheid opmerking:
TACKLITE Stick & Go 4.2 & 4.3 OFFSET-MEDIA mag niet op zacht PVC worden gelijmd, omdat het medium in dit verband permanent blijft plakken. Op koperen of glanzende aluminium oppervlakken adviseren wij de daaropvolgende reiniging met aceton.

Beschrijving:
TACKLITE © S & G 4.2 OFFSET-MEDIA is een witte kleeffilm, die met een speciale kleefstof stevig op alle gladde oppervlakken hecht en zonder veel moeite zonder resten kan worden verwijderd.

Het is een nieuwe ontwikkeling gemaakt van een combinatie van milieuvriendelijke componenten. De zelfklevende film bestaat uit een meerlagige BOPP-film met synthetisch rubber aan de achterkant en een Papier-Releaseliner.

TACKLITE © S & G 4.2 OFFSET-MEDIA kan worden gebruikt met alle standaard offset-printers.
Hoeveelheden en formaten op aanvraag.

Toepassingen:
TACKLITE © S & G 4.2 OFFSET-MEDIA is bij uitstek geschikt met een speciaal ontwikkelde kleeflaag voor korte en middellange termijntoepassingen op alle gladde oppervlakken. Als een raamsticker voor de etikettering van voertuigen en metalen gevels, alsmede voor de etikettering van drank kratten.

Ook kleine aantallen mogelijk, bijzonder geschikt voor bv Limited editions, dus enkel prints (voor special bier of wijn).

Veiligheid opmerking:
TACKLITE © S & G 4.2 OFFSET-MEDIA mag niet op zacht PVC worden gelijmd, omdat het medium in dit verband permanent blijft kleven. Op koperen of glanzende aluminium oppervlakken adviseren wij de daaropvolgende reiniging met aceton.

We geven u graag voorbeelden voor het testen met uw systemen.

bierkratsticker

Beschrijving:
TACKLITE © S & G 4.3 OFFSET-MEDIA is een transparante kleeffilm, die met een speciale kleefstof stevig op alle gladde oppervlakken hecht en zonder veel moeite zonder resten kan worden verwijderd.

Het is een nieuwe ontwikkeling gemaakt van een combinatie van milieuvriendelijke componenten. De zelfklevende film bestaat uit een meerlagige BOPP-film met synthetisch rubber aan de achterkant (EVA) en een PET-Releaseliner. TACKLITE © S & G 4.3 OFFSET-MEDIA is 100% Window-Clear.

TACKLITE © S & G 4.3 OFFSET-MEDIA kan worden afgedrukt met behulp van alle gangbare rotatiedruktechnieken. Hoeveelheden en formaten op aanvraag.

Toepassingen:
TACKLITE © S & G 4.3 OFFSET-MEDIA is ideaal geschikt met een speciaal ontwikkelde kleeflaag voor korte en middellange termijntoepassingen op alle gladde oppervlakken.  Als een raamsticker voor de etikettering van voertuigen en metalen gevels, alsmede voor de etikettering van drank kratten.

Datablad 4.2 wit
Datablad 4.3 transparant

Veiligheid opmerking:
TACKLITE © S & G 4.3 OFFSET-MEDIA mag niet op zacht PVC worden gelijmd, omdat het medium in dit verband permanent blijft kleven. Op koperen of glanzende aluminium oppervlakken adviseren wij de daaropvolgende reiniging met aceton.

We geven u graag voorbeelden voor het testen met uw systemen.

TACKLITE © S & G 4.3 OFFSET-MEDIA is een ontwikkeling van NOPAR International GmbH, Bremen.

tacklite op auto

Klanten die voor Tacklite kozen: